Thursday, December 25, 2008


Mornink kenkawan..
Merry Xmas.. heh....

huhu... bestnya tido... pukui bape balik semalam kan.. huhu..
melepak tak hengat punya.... dari kul soploh sampai kul 3...
cayaaa lahh.... ekekeeke....

dah la balik umah dan online lagi tuss.. ish ish ishhh...
asterokkk asterokk.. kui kui...

Makanan yang di makan oleh dak dak neh malam tadi.. masing2 makan western fud u.. Maklum la sempena sambut Xmas.. kui kui..


Masing2 sedang asyik masyuk melayan makanan jap setelah penat ber'asterok' sakan.. habis channel cover, gossip discovery channel ada.. astro oasis awani... pendek kata Macam2 ada lah... take 5 beb.. kekekekke....
n, kenkawan ekceli aku amek shotbox neh dari blog aku yang sana.. kebetulan masa 'tukau umah' that day aku ada la copy paste kat satu file neh... dah kena create baru aku paste kan la sume mana link yg aku ada save kan... huhu.. rupanya aku cuba paste yg shoutbox kat sini.. (cam hu hu huuu) tuh.... kat sana pun -umah lama- pun akan dapat jugak... mean aku kena tukaq to shotbox baru lah neh kan.... huhuhu.. nnti rajin aku carik lagi naaa...

chiowwwwww

5 comments:

LoveHaterZ said...

aku suka la pokok krismas tu.. comey

Honeydew said...

aku pun suka..
amek kat mines.. hehehh..

Biarlah Rahsia said...

mak aih... gebus nye aku dr tepi

wakakka

Biarlah Rahsia said...

eh..biarlah resie tu aku ye...ekeke..

JM yg perahsie..ekeke

Honeydew said...

hehehh..
hang dah tukaq nama ka..
or ni hang guna blog prebet hang
yang biarlah resia ittew nyah.. ;)