Wednesday, December 31, 2008

SeLaMaT TaHuN BaRu..

~Lihatlah sekitar alam... ~
~Dunia luas terbentang...~

~1430H & 2009~

Hari ni merupakan hari terakhir kita di tahun 2008. Sesungguhnya aku pasti setiap dari kita mempunyai kisah masing2 sepanjang tahun ini.. Ada yang suka.. tidak kurang yang duka.... mahupun sweet sweet sour.. Apapun, itu semua merupakan satu pengalaman dalam hidup kita.... Hurmm.. esok, umur makin bertambah setahun lagi..... hidup aku.. masih jugak begini.... Aku doakan mudahan aku bertambah lagi rezeki mahupun juduhs.. di tahun depan.. keh keh keh.. sama gak doaku buat hampa sekalian.....

Biasa masuk tahun baru... mesti org tanya azam kan... urmmm.. tu stended...
Biasa org salu wat azam.. tapi.. nak mencapainya.. kan main susah..
Kadang2 azam tuh bring 4wd dari tahun2 sebelumnya.....
yang di bring 4wd dari tahun sebelumnyaa.. keh keh keh...
Adesss la...

So, apa azam aku tahun neh..?
Hurmm..... sama gak... masih bring 4wd gaks... huhu..
keh keh keh
cuma nak tambah lagi satu jek..
Aku nak cuba siapkan novel aku yg dah 70% sejak berkurun lamanya ittew..
Plus, aku hengat nak try siapkan another new book...
so, azamnya yang lebih spesifik.... 2 novel utk tahun depan perlu aku siapkan...

Aaaaaminnnnnnn....

2 comments:

LoveHaterZ said...

uikk.. hang ada buat novel? giler lar.. inspired by lucas scott ke nih? hehe!

azam aku tahun depan nak jadik manusia yg lebih baik..amin!

Happy New year beb.. semoga tercapai segala yg dicita :)

Honeydew said...

emaKu..
he he hee... cam lucas kan.. kan..
ekekekke.....

aku dah lama weh ada tulis tuh.. since my last/2nd year Degree lagi.... tapi... sampai dah keje plus minus 8 tahun neh... punnn belum siappp....

hoo hooo hooo..

kena gilap balik otak yang dah berkarat neh... kui kui....

Beb, hepi new year too u too....
Moga tahun baru ini memberi lebih kebaikan utk kita... Aminn..