Monday, February 9, 2009

Lepaking

~Lihatlah sekitar alam... ~
~Dunia luas terbentang...~

6 Feb, 2009 - Fri

Setelah lama tak lepaking... windu plak rasanya nak berasterok ngan bebudak neh... Masing2 bz ngan kehidupan masing2 sejak dua menjak neh.. termasuklah hakuu.. huhu... So, bila ada masa terluang.... asterok sbg acara perjumpaan.. Tempat biasalah, di Dagang mana lagi...
Janji biasa kul 9pm... aku sampai kul 10 kot.. mueheheh.. balik umah pun dah lambat kan...
Pi sana, dah nampak Gabanz, Jiang, Emaku and JMku dah ada.. Pjku pi jenjalan carik makan ngan Haziqnya.... Ssampai2 je Jiangku kata.. Apasal ko makin kurus..? ye ke nyah..? auww ai likeee.. ai likeeeee... wakakakaa... Tak pasan plak.. aku rasa biasa jek..

Pastu cam biasa la acara makan2.. makanan wajib time lepak, kerang.. either bakar or rebus mmg tak lupa nya lar... Aku hengat nak gak pi order makan... tapi, setelah rasa sotong JM sket.. kuey teow ema sket... terus perut dah kenyang.. pikir2 nak order.. tak tau nak makan pe.. sampai sudah tak order.. huhu... Pastu Azroy Spider datang.. biasa la.. mana lagi kali bukan futsalnya... pastu Afiq plak dari Johor.. apalagi makin betambah la meraban masing2.... gelak kuat tak hengat masing2...

Tapi aal plak masing2 beredar malam tu... Spider tak puas lagi ajak-ajak lagi lepak.. tapi Haziq, putra PJ and Afiq dah mengajak2 Mama dan Papanya balik... (tak tau la kot Mama ngan Papa yg hint soh anak ajak balik kan.. aakakaka..) Masing2 cam biasa la... wat pusingan dan bulatan sebelum beredar... Azroy Spy dah bape kali ajak duduk.. tak puas lagi gamaknya.. kui kui
Akhirnya setelah beberapa kali dah dah tu.. Masing2 kembali ke umah masing2...

Aku sampai dalam kul 3am.. seb baik tadinya dah sempat Isyak.. maka ber zzzz la aku....

No comments: