Friday, May 1, 2009

Happy Besday to Me




30 April 2009 - Thu


~Lihatlah sekitar alam..
Dunia luas terbentang...~


Huhuhu... sehari dah berlalu... usiaku juga seudah menongkak lagi satu tangga ke usia yang lebih matang lagi... kalo kira atas scale... semakin menghampiri.. huhuhu tanak cakap la.. akott....

Tima kasih buat sume kawan2 yg sangat aku sayangi kerna sentiasa ada untuk menerangi hidupku terutamanya sewaktu aku 'sengsara' ngan org sewel paranoid lagi psiko tahun lepas.... Walau pun aku tahu hidupku tetap perlu aku tempuhi sendiri.. jatuh bangun.. namun, sekurangya ngan ada korang - especially yg tahu secara langsung la kan, Ema, JM, PJ, Lyana, Mc Ja kecik.. tak ketinggalan juga buat Jiang jibam jibam.. (hai, dgr citer ada citer menariks di cuti Hari Pekerja neh.. hehehe.. tahniah beb!)
I lap u ols.... really appreciate for your support n lending of ears... Aku sememangnya dan sebenarnya seorang yang sangat la pemendam n perahsia la jugak.. tak suka reveal bab2 peribadi lagi privacy neh.. tapi, in this kind of things.. i have to be transparent to everyone... n citer yg sebenarnya n all la... sakit woo... Alhamdulillah sume udah settle.... :-* tuk u ols..

Untuk family of course tidak dilupakan.. sangat2 berterima kasih pada mak ngan ayah yg sangat memahami anak mu ini... dia yang besarkan kita sedari kecil.. tahu kita jenis macam mana.. pada adik beradik juga dan sepupu2 juga makcik pakcik... semuanya sangat memahami diri ini.. sayang jugak korang semua.. :-* (huhu, sedih gak neh)

Tahun ini kembali seperti sedia kala di tahun lalu gak.. Anyway, terima kasih banyak pada semua rakan2... yg mengcall, menges em ess... buat posting kat blong masing2 - JMku, EmaKu dan PJku... thx beb.. lap u ols...! Muah... Yg bukak thread kt AMnet, (amos) macih jugak.. walaupun aku malu wehhh.. huhu.. Wish2 korang harap berkesan la.. aminn..

Kt tagged jugak.. banyaknyaaa la haih... tetiba rasa cam glamour laks.. huhu.... Ngan tag, ngan comment, ngan message lagi... really really thx....

Buat cuke, ema, pj dan ntah sapa lagi yg call... Yg sms.. tak tersenarai.. Buat Kak Intan, tima kasih banyak2 bawak kita midnite and makan2 semalam.. muahssss..

Doakan yang terbaik utk aku dan kalian sama juga.. okes.. Gracias, Muachs!! (lagi) hiiiiii....



Edisi Thari 30 Apr'09

Rakan2 seopis yg banje aku kat Secret Resipi arini...
tgk je le gambo2 nye...



brownies with vanilla ice creamm.. yummy... blueberry cheesecake.. perghh... ai like...

ini je gambo makanan yg aku amek aritu... thari tu aku makan Pan Dory Crab mend menda ntah.. aku kan fish lover.. ada yg makan lasagna.. ada yg makan kebab mend menda menda ntah... ada yg mcm2 lagi... maleh nk tepek eh.. huuhu...


antara kawan2 yg ada aritu...

anyway, thanks my opismate.. ;) muahs

2 comments:

LoveHaterZ said...

kekkkk! sedapnyaaa..

Honeydew said...

sedap kan....
slurrpp.....

nakk lagiiii....
ekekkekeke.. :D