Friday, May 8, 2009

Quick Entry


~Lihatlah sekitar alam...~
~Dunia luas terbentang...~


4 May 2009-Mon

Monday, kembali keje.. Cam biasa selepas 3 hari cuti, Monday Blues..
Tapi keje tetap jalan.. and busy as usual.. huhu. Ptg, aku balik n again singgah workshop untuk ganti bulb lampu kete belah kanan yg terbakor... aritu sebelah kiri.. saboooo je lar... plus ganti 'set lighter' aku yg rosak n tak penah aku guna ittew... Pastu wa lari sat pi mines... after that jumpa Lyana sat kat area kawasan 'supper dia - with her bf'. Have a chit after quite some time tak jumpa.. then pastu terus pi jumpa Kak Intan pulak... we together go to Taman Desa for a certain occassion. Sampai umah dekat kul doblas... Pergh.. a tiring day!

5 May 2009 - Tues

Same as usual, keje keje dan keje... Balik, aku singgah umah kawan, Sue kejap. Umah dia dah otw nak balik umah aku dah.. Pastu sesambil tggu dia tuwun mai kete, aku es em es someone... cakap yesterday i saw a man just mirip dia... Pastu cpat pulak dia balas... ajak jumpa, dia akan datang ke kawasan aku. Dia masih di opis time tu... Aku sesaja melewatkan balas.. (rasaain.. macam mana kalo msj lewat di balas..) hoohooo... ekekkee... Tetiba dia call plak... ingat aku tengah drive.. aku cakap la saja je.. huhu.. Pastu dia kata nak jumpa, aku iyakan je le.. so malam tu dia amek aku kt depan sinun.... kuar makan n jenjalan.. again, balik dekat kul 1am... adoi

6 May 2009 - Wed

Keje lagi dan lagi. Ptg, tima msj frm JM cakap malam tu ada kenduri tahlil sket... Haah eks.. arwah ayah dia dah 7 hari.. so afdhal wat kenduri la utk wat sedekah.. Dalam kebizian aku msj memula ckp takleh gi kot.. sbb malam Rabu biasa aku ada 'miting'... dia cakap ok.. tapi, at the same time aku msj jugak PJ, Ema n Jiang tanya depa... Jiang cakap tak sihat, tgk keadaan, Ema ok je kalo ada amek dia.. n PJ tak sure.... dipendekkan citer, Aku pi amek Ema kt Ampang dulu pastu Inche Tepungs di Bdr Tasik Selatan. Masa ngah drive nak lalu ke arah KESAS, tetiba Inche Tepung usulkan lalu jalan takde tol... ingatkan dia tau lar... ghopenya ado... last2 sesat dowh.. hahahaa.... tapi, at last jumpa jugak kami jalan ke Taman Medan tus... Kami makan2 makan2 borak2 n tanya kabar n serba sedikit citer dari JM.. (sori nyah.. aku tau nko tgh sedih.. mmg tak sampai ati nak tanya.. tapi nak tau gak what ekceli is.. huhu), mmg nampak dia dah ok.. tapi... aku tau... dalam hati.. tuhan aja yg maha mengetahui.. then mintak diri dah kul sebelas lebih.. Hantar Ema then Tepung. Dalam kul doblas lebih gak ese sampai umah... hohoo... siyes penat giler... 3 ari berturut balik lewat... adehhh~

7 May 2009 - Thu

balik koje ese dok lepak umah ajo.. cover penat balik lambat few days past.

8 May 2009 - Fri


Keje, pastu arini budak praktikal opis aku tamat arini. Depa ajak aku bersuka ria, memula plan nak KaraOK pastu tetiba nak boling plak... aku lupa pulak, ada janji again ngan Kak Intan.. hoo hoooo.... so camane neh.. ades... janji jumpa depa len kali... walau dah kuar still coling2 lar.. skang ngah naip sat ag kuar ngan Kak Intan jugak la jawab dia.. heheee...

chow

1 comment:

LoveHaterZ said...

wah wah wahhhh..merayappp je kerojer nyer iyer! ;p