Monday, June 29, 2009

Asterok, Lepaking and Adiah Tertunda

~Lihatlah sekitar alam..~
~Dunia luas terbentang..~



26 June 2009 - Fri
Yes.. at last... setelah 3 kali tertunda.. akhirnya malam ittew kami kami kuar juga berkumpul... ada macam best.. tapi macam ada jugek yg hurm.. cam ntah la.. might be new thing.. Biasa la tu kan... Bab2 melibatkan pertarungan perselisihan kata dan pendapat dan perasaan neh... Macam tak biasa kan... Tapi pastu pandai2 la handle kan.. Jangan la nak besarkan pulak, haihh.... Tak rowck ar camni.. Owaits..

Tapi aku cam biasa arr.. selamba jerk.... Ekeke.. Janji masing2 happy... Malam tu masing2 balik awal.. tapi girls balik bila dah mencapai doblas tgh malam.. before left we tukaq adiah besday yg tertunda... aku bagi adiah kat PJ n JM yg baru berlalu.. and Ema n PJ pun kasik kat aku hadiah besday aku yg dah bape bulan berlalu tu.. kekeke.. Siap PJ kasik sekali ole ole dari Bandung nya yg dah bape lama berlalu ittew.. ekeke.. Thanks Girls, i lap u ols... Thanks jugak tu JM ku pada brooch mu yg aritu...

*Kissing tuk sume*

Pastu, kitowang dah janji nk sambut besday togeder2 among us.. Yeah, Girls Day Out later.. just among 4 of us only.... Can't wait for it.. heheheh..

notakakikiri : beb, sume adiah kowang lawo2.. kang ada masa kang aku tepek gambo2 ittew

cutey sling bag from Ema ku.. lawa.. thx beb.. *muah*


from PJ ku...


from JM ku..



~All together~

No comments: