Thursday, August 13, 2009

Takde Title Punnn

~Lihatlah sekitar alam..~
~Dunia luas terbentang..~


Punya lar pemaleh aku neh...kalo ble sebulan sekali je hapdet..
yg sebenornya, seronok tgk kome dok menghapdet neh..tetapi nyer
tahap kemalehan aku neh huishh... susoh nak diperkatakan lar..
walau bermacam2 topik lagi bahan yg ble aku pamerkan citerkan
dan kongsikan di sini.... umpamanya, menjadi salah sorang mangsa tak bersalah
terkena gas pemedih mata pada 1 Ogos yg lepas..... Habeehh, sapo soh nko pi area sana.. kang tak pepasal dah kono skali... hua hua huaaa

*den golak kat diri sendiri*

Lagi dan lagi dan lagi.. maleh lah nak citer neh.... Awaaattt la jiwa menulis neh maleh sesangat ntah la... kalo tak, bakal novel sulung gue yg ditulis lebih kurang sepeuluh tahun nan lampau (walau dah 75% siap) takkkk siappp siaapppp.... sapa yg bersalah tu..? Aku dan diri akuu la juakkk... famili2 tak kira eh... kenkawan pun tak bersalah, oke.... Ini sebab salah diri aku jer...

Ops, yg sebenarnya la kan.... aku tulis neh sebab tetiba teringinn nak makan steamboat.... nyummm nyummm yummyyyyy..... bestnya... Yg skang ada dalam pemikiran ku ini, kalo bukan kat Johnny... kat Flamming, bandar Sunway tuh.... bestnya....

Gengg, jommm... area umah dak JM yo tu... sobolah Sunway Pyramid jekkk... alaaa.. Area Bidara ke menda tu... Jomm jomm jom......

*sengih*

14 comments:

JM said...

yeyyy..kak dew banje... ekekekke

Honeydew said...

Lebih afdhal kalo tuan umah yg dokek ngan tempat tu belanjaaa.. muaahhahahaaa...

ivory said...

hah nasib dah hapdet..sikit lagik aku nak sound soh hapdet td ekeke..
area bidara yg tmpt kiter lepak lps balik kenduri jm aritu ker nyah?

tetibe aku pun turut teringin nak menjamah steamboat daa

Honeydew said...

pj,
ekekeke... siuttt.... he he hehh..

ha-ah, area situ lar... buffet RM 19.90 jer per kepala (otak).. agagaga.. kalo kat johnny, ada per set... ala, per kepala jugak...
macam2 adaaa..... nnt pose dah tentu ramai pulak nak membooking nyer... jomm jommm jomm... :-D

JM said...

alaa...aku kering ar..ape kate korang kumpul dana tuk banje aku..haa..cam tu lg afdal..tolong anak yatim..ekekeke

LoveHaterZ said...

akhirnyaaa... hapdet gak anak org nih..
ececehh kooo.. alasan kemain lg tak hapdet blog..padahal sibuk bebeno berkebun! hehehe!

bestnyer steamboatttt...jom jom jom!
(aku punya jom mcm dekat umah aku jerr..hahaha)

Honeydew said...

EmaKu...

hihihiii...
jomm jomm jommm....

jmku,
ha-ah eik.... betul gak tus...
banyak pahala jika tolong anak yatin meh kan.. lebih2 dekat nak bulan pose neh.... jom jom jomm...

PJku,
jomm jom jommm
jommm bersteamboat.. ekekek..

ivory said...

bila nie weii? asik jom jer ekeke..mgu nie dah posa kan..

JM said...

ntah korang ni asik jomm je..jom arrr..

jom jom jom jom jom jom jom

akakakka

ivory said...

meh aku up

JOM LA WEIIIIIII

alamat bukak posa la kot kat sana

ekekek

JM said...

jom jom jom jom jom jom jom jom jom jom

Honeydew said...

jommmm......

LoveHaterZ said...

aku tambah lagik..

jom jom jom jom jom jom jom jom jom jom jom jom jom jom jom jom jom jom..

sampai sudah la jom jawabnyer.. esok dah puasa..hehe!

Honeydew said...

ema..

wakakakaaa...
itu lar pasal.....

jommm lagik...... muehehehe

bukak pose nnti yek..
pas gaji la yek..

arrange elok2 ok..

yek yek sume...
hahaha