Wednesday, December 29, 2010

CERITERA Bola : Go Malaysia Goo..!!


amacam.. best tak Markus? kah kah kah...

~Lihatlah sekitar alam..
Dunia luas terbentang..~


Haaa.. skang dah 29th Dec 2010. Tinggal 2 hari jer lagi tahun 2010 nak melabuhkan tirainya... So, alang2 tahun nak berakhir kan.. aku agak la.. saja nak kasi hapdet la sket... (ntah bila la lagi berhapdet pasni tak tentu lagi kan.. keh keh)

So, malam karang Final Ke-2 Piala AFF Suzuki (Swift ;D)

Can't wait for it...!!!! Yeahh..!!!

Seronok tgk prestasi skuad negara sekarang neh semakin meningkat dan menjadik!
Seronok dengar sana sini dok gebang dok sembang pasal bola... malaysia lak tuh...
biasa dok dengar kelab2 omputeh tu je kan.. MU la Chelsea la Liverpool la.. dan dan dan dann....
macam2 lagi la... jenuh nak senarai kt sini nanti.. *jelir-cheeky*

Mcm2 siri citer propa yg depa (indon munguks.. ~hehehhh~ dok provoke... takleh terima kekalahan.. wwooo!! ntah pape...

Harap Malaysia boleh main best dan best dan sebest malam Ahad lalu!
Puas hati la tengok dorang main malam tuh....!


kalau depa pakai rayban sambil main bola camane agaknya ye... hahaha.. musti lawoks..
bukan plawok.. keke.. (HKLBR)


dan, tambah yg membanggakan lagi... sebab ada Apex (Khairul Fahmi) ngan MatYo (Noor Shahrul Idlan Talaha - from TRW beb yg main... and dorang memang mantopsss! perghh! *sengih*



Amacam.. ada machoo tak..??

Ok, aku ada letak link GF Apex neh kat LEPAKING sebeleh sinun...
(nota tambahan : dah tunang - now dah putus tunang dah punnn) <-- updated on Apr'2012
kalo rajin nak lepak2 sana pun best.... all new updates tuh...
Macam2 hampa leh baca.. Love Story pun ada, hokay...


NotakakisikukiriHD: Buat dak Emaku... jangan meraung. hokay.... Ai tauu u minat KFCM tuh kan.. kan..... layaaannn.. kihkihkih!

1 comment:

LoveHaterZ said...

Oh Khairul Fahmi, bertambah stylo i tengok pakai rayban.. i pun dah order rayban ngan Kina tau!! haha