Sunday, September 18, 2011

Cerita Pasal Bola : TRW menang.. yeayy!!!


Ketua Pasukan Kelantan, Piya melepaskan geram selepas menjaringkan gol keempat buat pasukan. Kelantan berjaya memenangi perlawanan dengan jaringan 4-0 mengatasi Sarawak sekaligus mencabar kedudukan Felda United di takhta kumpulan C.
-kredit : Kelantan The Red Warriors (2011)-


Hehe.. lama tak hapdet pasal bola...
Arini ada mud bola... walaupun tak tgk live kat TV fulltime takdi
(sebab dok tengok the cave of the golden rose kat TV9 jugak, hehe)

tgk tgk status hapdet kat FB.. fulltime 4-0.. Woowww!! Impressive. Tahniah TRW!
kawe bangga.. kawe bangga sesangat... Malam ini menang bergaya di SSMIV.. setelah kalah 0-2 di
Stadium Selayang buat pertama kali di pusingan pertama yang terakhir minggu lepas, malam ini TRW berjaya menebus kembali maruah sang kijang. U made it TRW. Luv u mmmuaahhh!!

Gol adalah jaringan dalam 14 masa terakhir jaringan dari :
Piya (captain) 80", 91'
Matyo 87'
Daniel Fadli 89'

Wow, woww.. woww!

NotakakisikukiriHD : tak sabar nak jejak Bukit Jalil lagi tahun ini for final Piala Malaysia, seperti tahun lepas... Hope so.. Insya Allah... Aminnn! :)

No comments: