Sunday, September 18, 2011

Quick Entry : Open House PJ's and Bukak Pose


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

~Lihatlah sekitar alam..
Dunia luas terbentang..~




Heh, tajukk takleh blah kan.. hahahaaa! Bukak puasa ttuuu...
Setelah di hari ke 20 Syawal baru ada hajat nak citer or tepek gambo berbukak pose ke..?
Apakah? :P Ok la... sementelah semalam pi open house PJ aka Paya Jaras (haha- PJ jangan marah haa..) aka Fazilah, so ada mood sket dank hapdet sambil letak gambau jer sebenarnya.. Gambo ni pun hasil pencilokan dari FB Ema aka Rahimah.. ekekeke.. ntah papekan.. Layankan je la...
Yeah, i know... Astroers memang macam2.. hihihii

masing2 potrait-ing oleh wanie before berbuka puasa... tgk makanan kan main banyak lagi kan.. hehe

JM and me, tgh syiok memilih.. gembiranya hahh...


dah start bbq dan ber-steam.. yummmyyhh.. nak makan lagiii..

ketamm.. ohhh bestnyaaaaa....

Ni pulak setelah habis berbuka, PJ datang join bersoping sebelum balik raya.. terjumpa ngan Manda and hasya and Hadie.. apalagi.. potrait-ing la.. hiii~~

Pastu pi lepak Rasyid plak.... dari pagi membawak ke malam.. ngan baju kerja, haisyyy!

Ssempat lagi PJ and me self-potrait-ing dan test test guna SGT baru JM.. jelesss hokay.. hihi..

our cute friendship-ring.. hahaa.. sempat lagi beli ttuuu...

sebelum balik, PJ sempat lagi bagi kami Famous Amos biskut sorang satu.. tenkiu tenkiuu suka sangat (tapi, sumenya selamat di telan adik dan anak2 buahku.. nyampassss!!)

NotakakisikukiriHD : Haih.. ni nak citer pasal open house ke bukak puasa? kekekeke.. sebabnya gambar bukak puasa lebih banyak.. gambar raya Fazilah belum upload lagi daa... uh uh uhh.. itu la pasal.. okess

No comments: