Saturday, April 28, 2012

Astroers : koleksi gambo2 meeting up kami



السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

~Lihatlah sekitar alam..
Dunia luas terbentang..~



Yeah, i know... post ini mungkin dikira sangat-sangat-sangat lah lambat nya.. bukan di kira entry tertunda dah ni.. malah bertunda-menunda-ditunda.. dan da-da-da la lagi.. :P

ada yang aku nak tepek sedari besday ku di tahun nan lalu lagi.. hahahaaa... (sangattt la tertunda kan)  :D lolll.. lagi 2 hari cukup setahun, baru nak post kat blog ni? apakahhh??? owhh.. aku rasa ada juga aku selitkan dari 2010 lagi.. lolll..

dan jugak entah berapa banyak kali punya pre-LDO tatau la... hahaha

he-he-heeeeeee  *smile* -sengih kerang busuk-

layan saja lah..

Ini masa my besday last year, my BFF Rahimahku dan Fazilahku plan sambut sesama
Shahimaku ada hal tak dapat menjoinkan diri..
(tapi aku faham, ayahnya meninggal 2 tahun nan lalu pada tanggal yg sama dengan hari sambutan ulangtahun ku.. urmm)

mula2 Fazilah suap kat daku la kan

ini pulak yang daku suap Fazilahku

  
 aksi Rahimahku suapi daku

 kemudian daku suapi Rahimahku la pulak..

Kat bawah ni pulak kami makan2 ditempat yang sama, Q Thai steamboat
bagi melepaskan rasa rindu sambil meeting and eating after balik kerja
plan on da spot

 Fazilah dan daku 

 Us, berempat

 Ini masa berbuka puasa di tahun nan lepas


 

ini pulak kebetulan Fazilah dan Shahima bermeeting dan appoinment kat KL..
so we decide berjumpa and have time together, dan menonton Kongsi di KLCC 
aku rasa kitorang yang beria gelak dalam panggung taim tu
orang lain, ntah lahh...

makan dan chit chat di food court dulu sebelum show

sempat self porait di tandas ttuuu.. wakakakaka


ini pulak beraya di rumah Fazilah di Paya Jaras


yang ini makan2 dan lepak di Taman Dagang Avenue
sempena teman-ing Amad Gabanz melepaskan rindu pada masakan TD while
dia turun KL from Dungun

ini ntah bila... lopaa.. sewaktu merendek di Down town rasanya


ini pulak masa bercuti dan BBQ di Bagan Lalang menjelang 2011 lalu


 again di Bagan Lalang, 1st Januari 2012 yang lalu


 yang ini waktu outing & jalan-jalan-ing di Little Genting, Ampang look Out Point



 di PERIOK session, Sg. Buloh


before 2012 new year, meeting up to discuss on Bagan Lalang plan



hak ni pulak masa cuti Xmas yang lepas,
daku dan Rahimahku ikut Fazilahku dan anak berana balik 
Tangkak.. sempat jenguk JPO la gak.. hehe


ini pulak rumah arwah Atuk Afiq, yang menjadi tempat penginapan
aku dan Ema.. nice.. umah lama ttuu.. cantik sangat..  

katil 'sewa' kami.. kekeke
tima kasih Mak Andakk.. 


hurm, pendek kata banyak lagi la.. hehe
tak tertepek di sini...
ok la.. den rasa cukup dah la tu kan.. hihi


No comments: