Sunday, April 22, 2012

Edisi Jalan-Jalan : Hadyai/Songkhla

Entry Tertunda
(date jenjalan : 15-18 Mar'12)

Ini cerita dari pertengahan bulan lepas lagi
seminggu/ dua minggu sebelum pengeboman di selatan thai ittew
Lee Garden Plaza , hotel kami adalah Lee Garden Hotel
tapi sempat jugak la pi massage kaki dan dinner di Lee Garden Plaza ittew..
perghh.. seb baik sangat lah....!

aku ke sana sempena mengikut 'rombongan cik kiah' mama Lyana
setelah mama bertanyakan aku masa ke kenduri pertunangan adik lyana seminggu sebelum itu

so, aku ON ajer.. hehe...

kami bertolak ngan bas berkumpul di jalan Choachrane, KL
bertolak malam 15 Mar dan sampai di KL kembali pada 18 Mac'12

balik jer daku kebatukan sam[ai la skang.. dah sebulan la jugak.. hampehh sungguh.. huhuhu :P

layankan je la beberapa keping gambo ini  :) yoshhhhhhh

 aku dan Mama bergambo di atas tuk-tuk

 bersama mermaid di pantai samilla, songhkla

 balik dari pantai, singgah lunch di SAMI Kitchen

di bawah ada lah be-be-berapa jenis makanan eksotik yg sempat aku snap
di Floating Market, Hadyai





Floating Market







 Bilik aku dan Lyana di Lee Garden Hotel, Hadyai
 


No comments: