Thursday, April 26, 2012

Mari Layan Lagu : Count on Me :)


kat sini ada few klip count on me yang cute yang aku suka, suka, suka!! 

hak ni, adalah dedikasi dari Rahimahku kepada Shahimaku dan jugak Fazilahku serta daku.. cukup 4 orang.. penah di tag di FB suatu ketika dulu.. soooo suweet.. ailaikeitt!! aku carik2 balik ntah ke mana dah post kt wall tu, dah jadik Timeline skang neh konpius skett... siap ada sarikata vietnam lagi tu.. haha.. 

apapun, jom layannnn























No comments: