Monday, July 2, 2012

Kawen-Mawen, hehe

Lihatlah sekitar alam...


Hi, selamat malam!
Eh, eh.. ekceli dah pagi... hehe

Sat g nak masuk tido la ni.. malas aih nak layan Final Euro 2012 neh
karang masuk keje mata macam panda kang.. hahaha.. sapa yg susah? ? *ngeee*

Apapun, may the best team win la... Aku tau hampir kesemua adik2ku sokong Italy..
from status FB depa la.. si Wanie ni pun... Italy jugak... K cik dia? hak mana menang i sokong la eks.. bahahahahahahaha... *gelak sampai pagi esok*  :D  :D

Ok, ok.. sebelum tido.. nak hapdet sikit
pasal kawen mawen... tadi rayau2 FB.. daku tetiba terlihat seorang yg daku kenali agak rapat bebeberapa tahun nan lalu... dah kawen baru eh??? comey wifey nyaaa... tahniahh!! err, ekceli tergezut gak... tapi, ya la.. mungkin itu jodohs kansss... semoga berbahagia... (namun tertanya, apa episod dan cerita yang terdahulu? kesiaannnn sangat kat yang ditinggalkan.. atau mungkin dikongsikan?? huhu)

Ok, Ok... now move to artis punya perkahwinan la pulaks eks..

Suka-suka-suka sangat dengan Irma Hasmie dan pasangannya Redza Syah Azmeer..
pasangan yang sangat suweeett dan sepadan... Irma yang cantik dan Redza yang hemsemmmm sangat

Semoga berkekalan ke akhir hayat..
Sesungguhnya, tiap sesuatu yang berlaku ada hikmahnya kan....

jom layan beberapa keping gambo mereka.. jom jom

majlis perkahwinan di MAEPS, Serdang - 1 July 2012



yang ini, sumpah sangat-sangat-sangat suweet..!
huhu.. jelesnya.. bestnyaa.. wakakaka :P




Majlis Nikah di Putrajaya - 29 June2012


NotakakiHD: nota 1 - Thanks to few sites yang aku cilok gambau2 ini yer.. he-he-heee..
                      nota 2- Oh, suweetnyaaaa..... mereka.... Semoga barakah sehingga hujung nyawa dan 
                                  ke syurga :)

update :  << - - - - 10 July'12 , nak tepek pic kawen, nikah dan resepsi mereka banyak2 la.. sebab suweet sangat... (heh! tak penah2 aku nak tepek2 gambo2 retis kawen ni haih.. takpe.. sebab suweet, kita tgk sahaja la yer.. sesambil mendoakan kebahagian mereka adanya... arakian...  *sweet smile*




















update lagi : < - - - -  13 July'12 :


meh tambah lagi, beberapa Trivia mereka yang aku baca di Mingguan Wanita


  • Ayah dan Ibu Irma dan Redza berasal dari Kelantan (what? hehehe....)
  • Redza pernah kehilangan adik perempuan kembar (pada usia belasan tahun), sedangkan Irma pulak pernah kehilangan adik lelaki bongsu dalam satu kemalangan
  • Irma & Redza kedua-duanya saling berusaha menyuburkan diri dengan keimanan dan membawa diri ke arah kebaikan  (oh.. hope me too.. huhu.. Amiinnnn)
  • Redza sukakan tempat yang sejuk, manakala Irma sukakan tempat yang panas, tapi... kedua2nya mempunyai satu titik pemikiran yg sama :)
  • Dalam keluarga Irma, dia merupakan satu2nya anak perempuan, begitu juga dengan Redza yang hanya mempunyai seorang sahaja adik perempuan
  • Wajah Irma seiras dengan adik perempuan Redza   (how sweeett, kan :)  )
Ok, sambung sikit lagi... nak cakap, sama tak baju resepsi bertandang Irma tu, dengan baju aku yang kat bawah ni... sama takk?? sama takk..??? kaler dia.... ekekekek... nak samakan jugak tu kan... buahahahahahaaaa...


No comments: