Thursday, January 8, 2009

~Entry Tertunda..~ 3 Jan 2009, Kami, Boling dan Pontianak..

~Lihatlah sekitar alam... ~
~Dunia luas terbentang...~





3 Jan 2009, Saturday

Dapat mesej dari JM dalam thari ke pagi.. lupa.. cakap aktiviti berboling di Endah Parade dalam jam 830pm.. Wanie yg bukak msj.. aku soh dia jawab ok... Pastu kemas2 umah sket, Wanie masak... Pastu bersiap, aku perlu attend meeting at Taman Maluri dalam kul 230pm.. memula hengat nak hantar Wanie pi umah Ana dulu.. tapi tak dan aku bawak je dia attend meeting aku sekali.. kui kui.. Meeting end at 630pm.. then baru bergerak ke umah Ana... gerak kuar dari umah dia dalam kul 830pm jugak lar.. pi Hentian Putra plak beli tiket kt minah neh nak balik Klate sok malam... Pastu baru aku gerak pi Endah Parade... sepanjang tu 2 kali JM call aku tanya kt mana... huhuu....

Pastu, dah sampai tgk dak dak lanun neh dah ada... PJ, JM, Ema and Jiangs.. tgh lepak2 sambil makan2 munchy2... Tepung, Pink, Zyno and few lagi dah main2 dah... Sempat la kenal dorang dak Amnet, musyuk2 ngan asben dia.. Baru aku tau ore klate rupanya dak musyuk2 neh... And few lagi kawan2 Pink.. Azie yg cute, Lien and Pejal.. ntah sapa jurugambar tuh.. meriah nau tgk depa.. Pastu, kitowang lak sempat men setengah game jeks.. Ada masalah teknikal sket.. Pastu kitowang decide pi lepak Gossip plak....

Lepak punya lepak sampai kul 2am baru bersurai.. itu pun sebab dak jiang yg ajak sbb esoknya dia exam.. huhu.... Tapi, kemudiannya kami decide utk menjadik cik ponti sehingga ke pagi.... Puan Pj lah sebagai kepalanya.. gelak tak hengat... Sanggup benti gossip tu semata2 nak sakat org.. muahahhahahaaa.....

Setelah jam menunjukkan ke angka 6 pagi.. setelah 4 kereta masuk ke kawasan tu tuk mulakan keje dorang baru kitowang beransur.. huhu... hangatt seh... wakakka

4 Jan 2009, Sun.

Aku tidor dalam dkt kul 7am.. bangun dalam kul 10am.. 3 jam jek aku tidor.. hebbattt.... sebabnya.. aritu masa mak aku datang.. ada le dia beli sumething kat Cosway... so aku pun ada la tambah sket sehingga melayakkan aku dapat sesi make ober percuma (konon promosi depa neh la..) nak tarik pelanggan.. so depa soh aku mai kul 10am tapi kul 10am kau baru bangun... hehe.. so aku call depa kata mai je la bila2 masa.. so gedebak gedebuk dalam kul 12pm aku baru pi sana.... Pastu Mc Ja datang lak kata aku.. sesaja bowink kata dia... Pastu makan n lepak2 kat umah aku.... Ptg dia balik umah dia.... Malam plak aku anta Wanie ke Hentian Putra tuk balik KB... So aku kembali keseorangan... bowink plak rasanya.. huhu.... Tapi, kdg2 best gak dok sorang neh.. kui kuui..

1 comment:

Anonymous said...

Yes, you have correctly told