Friday, May 1, 2009

Make Over

26 April 2009 - Sun

~Lihatlah sekitar alam...
Dunia luas terbentang... ~


Ari ahad aritu, aku ada satu sesi make ober from Cosway.. actually, semenjak aku membeli barang dari Cosway yg baru bukak kt Bukit Serdang neh.. dah 2 kali aku dapat sesi make ober.. strategi nak tarik pelanggan kowt..? kalau beli RM200 plus in a single receipt... Aritu, kawan aku ada tumpang akaun aku beli macam2.. koset + girdle la n few things lagi... so, aku dapat lagi la sesinya.. huhu.. so... tgk je la gambo yg aku tampai kt bawah nnti neh....

Pastu, balik dari sesi make over aku tak tau nak pi mana aku pi pulak la ke bengkel kete.. for maintenance.. lama gila tak service.. risauuuu je kot tgh jalan jadi camne.. huhuu.... Apa kellas dak.. mekap cun cun, end up kt workshop.. wakaka..




tgh tggu sesi nak shoot.. dapat sekeping gambo free.. A4 size....



while shoot session..huhu.. hasilnya tuk A4nya.. aku lom amek n upload ag.. nnti rajin chek tampai la kalo ok na.. huhu


..dan ini hasilnya... gambar A4 yg aku leh percomaaaakk.. hehehe..

*pics deleted*
setelah berjam-jam kat luar.. balik kat umah... masih kekal jugak la lagi.. huhu..

2 comments:

LoveHaterZ said...

wah3.. ber-make over yeh.. cantik2! jgn lupa frame okeh!

Honeydew said...

emaku..
eheh.. dok dalam envelope neh pun lagi.... kikikik...