Thursday, June 25, 2009

Entry Tertunda ~Berkelah Di Sg. Gabai~

20 June 2009 - Sat

~Lihatlah sekitar alam..~
~Dunia luas terbentang..~

Miting GENG ASTEROK kensel lagi malam jemahat lepas. haih.. sungguh kebizian la nampaknya kawan2 ku ini... *wink* susah nau nak jumpa... PLUS Jiang jibam jibam la neh.. ada exammm la pulok.. huhu.. (bila hang nak habis study neh jiang oii.. hihi..)So, plan konon2 extend la ke Petang Sabtu.. but again kensel.... masing2 masih buzy la.. dating la.. PLUS anak PJ pulak domam... Cian ajiq... Susah mak dia nak beronggeng.. huhu... Seb baik dalam kul 10 tu, tetiba adik aku Wanie (dia stay kt umah adik aku Ana kat Keramat, msj cakap Abe Nusi (laki Ana) plan nak g Sg. Gabai.. Aku cakap ok la camtu.. Aku tanya depa nak bawak apa. Dia kata Nusi nak wat BBQ ayam. Ok la, aku cakap aku goreng maggi la (on the spot kan.. seb baik ada maggi n ayam.. goreng je lar) Kebetulan pulak aritu Harijadi adik aku (lagi sorang) Raihan yang ke 18 tahun... So pas siap2 sume aku kuar umah ke umah depa kt Keramat, sbb plan g satu kete je.. Sejam setengah lepas tu baru sampai Keramat.. punya la jem,, huhu kadang2 hari Sabtu neh laagi jem taw... ding dong ding dong sampai Sg. Gabai dalam kul 4 pm.

Pastu naik tinggi nya ke atas.... Ana dah la ngah ngandung 4 bulan. Aku yg tak ngandung neh pun termengah2 lahai nak naik.. Adus... mean lama tak exercise neh... nak hidupkan api pulak kan main susah... ekekeke... Akhirnya ble gak setelah dekat sejam si Nusi berhempas pulas ngan Raihan. Aku ngan Wanie dok layan Aiman je main ayor. Dalam kul 6.30pm setelah 3 kali siren dan annoucement dibuat cakap management akan tutup operasi kul 7 pm kitowang pun siap2 and bergerak pulang...

Penat tapi best
*sengih*

*gambo nnti aku upload aku tepek, oke.. hiiii..~


Cik Chik ngah layan Aiman


suami isteri sedang membakar ayams-Ana &Nusi-

-deleted-

dah turun dah.. bersiap nak balik dah.. tgh tggu beli aiskrim, sempat lagi posing.. hehehh

2 comments:

ivory said...

dah 2 kali kempunan nak berastro huhuhu

Honeydew said...

itu ler paseiii...
kalo esok tak jadi lagii

tatau lar.. huuhu..

*jelir yg cute*

ahaks!