Saturday, October 13, 2012

Novel - Pesanan buat diri sendiri.. Pls take note!


Sedikit info..

Heheh.. saja je nak membebel lagik.. sambil menghapdet blog ku ini.. 


Ok.. apa aku nak cakap ni eks..? Hmm... ok, bab manuskrip aku ni.... yang sebenor²nya.. manuskrip aku ni dah lamo dah aku karang.. tak silap aku masa aku 2nd year or 1st sem. final year kat U dulu.. bayangkan lah.. dah bape lama... Kalo korang ada baca la.. and rajin baca la bab² (setakat ini 4 bab) yang dah aku pastekan terlebih dahulu ni... aku rasa nak t'gelak sendirik pun ada... bayangkan.. masa aku tulis tuh Britney Spears baru dok tgh naik.. Tahun 1998 kot.. Lagu Baby One More Time ada tu dalam citer aku neh... lagu Siti Nurhaliza yang baru dan tengah popular time tu pulak, Bicara Manis Menghiris Kalbu.. tsk, tsk.. Lamanya kan  *big big grin*

Sekarang, Britney tu dah kawin, dah pisah, kawen lain dan dah dapat dua anak.. dan yang sadis tu.. dia dah cerai balik.. Manuskrip aku tetap tak siap²... wakakaa.. lama siot tergendala citer neh... huh..apa la nak jadi ngan aku ni..? (Bila la nak siap ni woi..... tulunnnnn -kataku pada diri sendirik.. :P) 

Kawan² mana² yg dah baca tu asyik tanya.. bila nak siap? so far dah menjangkau 350 pages.. tapi tak siap².. Apa nak jadi neh.. apa kes..??

Lagi, aku ada terbaca pasal aku sentuh bus stop kat sebelah Pasar Siti Khadijah tu.. depan Pasar Buloh Kubu.. (kalo korang org Kelantan atau pernah ke Kelantan, dan familiar dengan Kelantan, mesti taw la tempat ni.) Hmm.. tempat tu dah b'kurun dah tadak dah.... sekarang tempat tuh dah jadi taman dah.. dah ada siarkaki lagi.. bandar dalam taman tu.. Stesen bas dah berpindah ke laluan dan kena lalu tempat lain dah...  dan bertahun perubahan ni..

Lagi, pasaraya Extra dalam The Mines tu pun dah lama bertukarrr.. bertukarrr kepada Giant... haishhhhhh!

Adoi.. lama sungguh rupanya....
Maksudnya, aku kena siapkan jugak la....
Tapi bila..??
Hmm.......

1 comment:

Anonymous said...

good day hanidiu.blogspot.com owner discovered your site via Google but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered site which offer to dramatically increase traffic to your website http://cheap-mass-backlinks.com they claim they managed to get close to 4000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer most cost effective services to increase website traffic Take care. Richard